The One With The Coachella Beauty Trends

         Σε γενικές γραμμές, και γιατί να το κρύψω άλλωστε, επηρεάζομαι από διάφορα άλλα άρθρα και blogposts που διαβάζω. Έτσι, λίγο από το issuemagazine, λίγο από το omgzine, επηρεάστηκα και είπα να παρουσιάσω κι εγώ τι είδαμε στο Coachella Music Festival από την beauty πλευρά.
                   Εξ άλλου, το φεστιβάλ Coachella είναι μια κατηγορία από μόνο του από άποψη μακιγιάζ και look!
 1. Glitter.
 Το glitter γενικά είναι beauty trend φέτος, γι' αυτό και δεν το είδαμε μόνο στην Coachella και τις πασαρέλες του εξωτερικού, αλλά και στις εγχώριες, με τις τέλειες φακίδες από glitter που φορούσε η Σουζάνα Κεγγίτση στο Madwalk 2017. Κατά τ'άλλα στο Coachella είχαμε glitter όπου μπορεί κανείς να φανταστεί.

 
2. Χρώμα στα μαλλιά
Από blorange μέχρι παστέλ είτε χρωματιστές ανταύγειες τα χρώματα στα μαλλιά μόνο βαρετά δεν θα τα χαρακτήριζες, και μάλιστα αυτό το trend επεκτείνετε και σε γυναίκες που βλέπεις καθημερινά στους δρόμους της πόλης σου.


 Δεν ξέρω αν πήρατε τίποτα χαμπάρι, αλλά είχαμε και πάρα μα πάρα πολλές πλεξούδες στα μαλλιά! 

3. Flash tattoos and body gems.
Αυτό το είδαμε και πέρσι, συνεχίζει δυναμικά και φέτος. Γενικά, στα μουσικά φεστιβάλ στην Αμερική κυριαρχεί στο μακιγιάζ και στο ντύσιμο μια κάπως ψυχεδελική και χίπικη αύρα, με πολλά πρωτότυπα looks που σίγουρα δεν φοράς κάθε μέρα. Στα πλαίσια αυτού, φοριούνται πολύ τα body gems και flash tatoos όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. 




























 4.Χρώμα και στο μακιγιάζ!
Προφανώς και είχαμε πολύ πολύ χρώμα στο μακιγιάζ! Λίγο η άνοιξη, λίγο τα τρεντς, λίγο η γενική διάθεση του φεστιβάλ, τα ενώνεις όλα μαζί και έχεις πολλά χρωματιστά και φρέσκα πρόσωπα στο coachella.








Γενικά βέβαια, όπως καταλαβαίνεται, για το συγκεκριμένο φεστιβάλ μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις! Είναι όλα τα looks τόσο ιδιαίτερα και εκκεντρικά, και σίγουρα προσφέρουν έμπνευση κάθε χρόνο για τα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά looks εμάς των κοινών θνητών!
  Εσάς τι σας άρεσε περισσότερο στα φετινά looks?

xoxo,
Μάγδα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις